Pijncoaching

Pijncoach en holistische Fysiotherapie Kitty Rumping


Eigenlijk is iedereen bekend met pijn. Vaak wordt pijn óf fysiek óf geestelijk gelabeld. Als pijn niet overgaat, worden sociale, emotionele en psychologische oorzaken bekeken om de pijn te verminderen. Al te vaak wordt de boodschap gegeven: ‘Leer maar leven met de pijn’. Hoe mooi zou het zijn als we al bij het opgroeien als kind weten hoe de neurobiologie van pijn werkt en we onze lichamelijke signalen kunnen herkennen en duiden en hierdoor leren luisteren naar het fluisteren van ons lichaam. Dan zou pijn minder vaak voorkomen en een minder groot probleem zijn.

Al meer dan 30 jaar behandel ik als Fysiotherapeut in het Revalidatiecentrum Heliomare met veel plezier mensen van alle leeftijden bij hun herstel van langdurige pijn en vermoeidheid. Het klinkt misschien gek, maar ik geniet echt van dit werk. Kennis over hoe pijn werkt is vaak een eerste stap naar een leven waarin pijn niet meer op de voorgrond staat.

De laatste tijd word ik, buiten mijn werk in het revalidatiecentrum om, steeds vaker gevraagd om mensen met langdurige pijnklachten te helpen. Dit kunnen eenmalige consulten of korte behandeltrajecten zijn: meestal is er geen revalidatie-indicatie of medisch specialistische revalidatie zorg nodig.

Daarom heb ik mij onlangs geregistreerd als ZZP-er en ben ik beschikbaar voor deze hulpvragen!

 

  •  Wil je mij inschakelen voor het geven van een lezing over de biologie van pijn?
  • Wil je mij inschakelen voor een second opinion bij een client met pijn?
  • Wil je mij inschakelen omdat je zelf last hebt van pijn?

Stuur mij een berichtje via:

pijncoachkitty@gmail.com

 

Bedrijfsinformatie:          
KvK : 85660736  / IBAN: NL89 ASNB 8831845098 / Btw-id: NL004127954B69 / VVaa: 284446